Bodebjergvej 49, 5620 Glamsbjerg

Arkitekttegnet villa med fantastisk udsigt.
I det kuperede landskab lige syd for Glamsbjerg ligger denne perle. Den arkitekttegnede bolig er opført i år 2000 og har et samlet boligareal på 162 m2.
Planløsningen er gennemt ænkt og rummer hhv . for ældreafdeling med sovev ærelse og eget bad, stor opholdsstue, spisestue, stort lyst køkken /alrum, kontor, værelse, bad, bryggers samt entré.
Huset rummer derved 3 værelser, men der vil sagtens kunne indrettes yderligere, såfremt der er behov for dette.
Der er desuden udgang til haven fra alle opholdsrum. Fra husets syd /østvendte terrasse er der den flotteste udsigt over haveanlægget , sø og det kuperede landskab mod syd, hvor man kan se hele vejen til Håstrup /Jordløse.
Den tidligere beboelse er i dag registreret som udhus /garage. Ejer har forberedt denne til anneks /kontor m .v . Således at der vil kunne etableres k økken, bad og stue/kontor. Dette kræver naturligvis godkendelse hos kommunen. Det samlede areal er på 120 m2.
Grunden til ejendommen udgøres af 8.800 m2, park med søen i baggrunden og skoven mod nord. Der er utroligt mange hyggelige kroge og igen - er her tænkt over detaljerne. Ejendommen ligger i udkanten af Glamsbjerg, som bl .a . har skole , gymnasium , indkøb og gode idrætsfaciliteter . En ejendom som skal opleves!

Kontakt os

Birthe Pedersen

Birthe Pedersen

Ejendomsmægler, Valuar, MDE, Afdelingsleder

Mobil: 21437414 Telefon: 62625225 / E-mail: bp@land-bolig.dk

Ansvarlig mægler: Birthe Pedersen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning