Ømosevej 11, Skovby, 5400 Bogense

LandBolig udbyder veldisponeret bolig- og erhvervsejendom, som siden 1968 har huset KUNSTGÅRDEN -  galleri og udstilling. Cafe med toiletter og orangeri er beliggende i stueplan i forlængelse af udstilling med varesalg. På 1. salen er skønt galleri med dejligt lysindfald. I erhvervsejendommens anden længe driver sælger i dag malerudsalg med dertilhørende garage / lager. 
 
Ejendommen hedder oprindeligt "Nørregaard" og er beliggende på 13.055 kvm. grund med skøn parklignende have. En smuk 3-længet ejendom, som daterer sig tilbage til 1867 og præsenterer sig flot med smukt stuehus på 210 kvm. bolig og længer i røde sten, som indeholder ejendommens erhverv. 
 
Gode parkeringsmuligheder i gårdsplads.
 
Sælger er åben for dialog om, at igangværende forretninger kan tilkøbes særskilt ved forhandling om pris og vilkår. Se også www.kunst-gaarden.dk
 
Ejendommen er beliggende i Skovby på idylliske Nordfyn. Skovby er en hyggelig landsby med forsamlingshus og aktiv beboerforening, som bl.a. i samarbejde med nuværende ejer af ejendommen etablerer skøn legeplads som café ´ens gæster også kan få god glæde af. Nærmere informationer herom fås hos ejendomsmægleren. 
 
Fra Skovby er der 10 min. kørsel til Bogense, som en smuk købstad med masser af liv i gaderne. Særligt sommeren byder på liv og glade dage, hvor folk fra hele landet besøger havnebyen. Her kan nydes en friskfanget fisk på en af mange restauranter på og omkring havnen.Bogense er hvert år vært for mange forskellige begivenheder, hvor blandt andet Rosenfestivalen er et tilbagevendende og godt besøgt arrangement. Bogense byder på skole, børnepasning, indkøbsmuligheder og diverse fritidsaktiviteter. Flere gode badestrande, lystbådehavn og gode muligheder for at sejle kajak, wind- og kitesurfe samt fiskeri og dykning.Endvidere nås Odense og Trekantområdet på blot 30 minutters kørsel.

Kontakt os

Michael Koll

Michael Koll

Ejendomsmægler

Telefon: 62625225 / E-mail: kol@land-bolig.dk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning